Westside  Barbell Workshopit ovat päivän kestäviä voimaharjoittelun teemapäiviä kaikkien lajien urheilijoille Käytännön läheisten päivien aikana käydään läpi joka aihe anatomiasta ja tekniikan perusteista erilaisiin variaatioihin ja hienouksiin. Mikäli haluat tilaisuuden omalle salillesi, ota yhteyttä.

Aiheeseen liittyvä ohjelmointi ja erilaiset metodit käydään joka päivän aikana perusteellisesti läpi. Päivien ohjelmasta on valta-osa käytännön harjoittelua joiden lomaan on sijoitettu ”tietoiskuina” lyhyitä teorialuentoja. 

Käytännön läheisten päivien aikana käydään läpi joka aihe anatomiasta ja tekniikan perusteista erilaisiin variaatioihin ja hienouksiin.

Vuoden 2018 Workshopit ovat myynnissä. Ota yhteyttä ! Valitse omasi, keskustele asiasta salisi ja treenikavereiden kanssa ja ota rohkeasti yhteyttä.

Jalkakyykky – kyykkyharjoitteet, etukyykky, haarniskakyykky, erikoistangot, hyvää huomenta, takareiden harjoittaminen

Penkkipunnerrus / punnerrus yleensä / nostaminen pään päälle –  Päänpäälle nostaminen on urheilijalle yhtä tärkeää yläkehon voiman hankinnassa kuin kyykky alakehon voiman hankinnassa, vauhtipunnerrus, raakatyöntö, sax työntö, pystyasennon motorinen kontrolli – keskivartalon hallinta kehittyy parhaiten päänpäälle nostoilla

Maastanosto -Vetoharjoittelu yleensä, tempaus, rinnalleveto, tempausveto, työntöveto, maastaveto, takareisiin tavaraa vetoharjoittelulla !

GPP / peruskunto & kestävyys – mitä tämä tarkoittaa ja mitä on GPP @ Westside style

Voimamies lajit – yleisen voimaharjoittelun työvälineenä. voimamieslajeihin erikoistuminen ja kilpaileminen

Räjähtävä voimantuotto / kimmoisuus – voimaharjoittelu työkaluna kohti kovempaa lähtönopeutta ja ponnistusvoimaa

Ohjelmointi – nopeammaksi, vahvemmaksi ja kestävämmäksi ympäri vuoden, vuodesta toiseen

Lihashuolto / liikkuvuus – lajinomaiseen tyyliin, mikä on liikaa ja mikä liian vähän.