Hieno logo ja uusi nimi varustemarkkinoilla on herättänyt paljon mielenkiintoa. Kyseessä on Titanin valmistama uusi varustelinja.

Evil Twin on yksikankainen linja uudella ETS kankaalla, (Evil Twin Skin). Mittauksissa lujuusero on huomattava, huikea 40%. Käytännössä, eli tangon alla kangas on käytössä noin 15-20% vahvempi kuin NXG Super +, tähän saakka vahvin 1-kerroksinen kangas markkinoilla. Kysynnästä saa hyvän kuvan siitä että saimme tiedusteluja asiastajo vuorokausi sen jälkeen kun Titan tiedotti asiasta Facebook sivujensa ja Powerlifting Watch uutissivuston kautta.
Nyt paita on vihdoin tulossa, nimi on vaihtunut Black Widow`n sijasta Psycho`on mikä on enemmän kuin osuva sillä 1-kankaiseksi paidaksi se on todella mielipuolinen. Lisäksi ”paita toimii” oletettua pienemmilläkin painoilla:

Pitkään jatkuneen kehitystyön jälkeen Evil Twin Psycho penkkipaita on ensi esittelyssä FPO:n penkkipunnerrus ja maastanosto SM kisassa Paimiossa. Työryhmässä ovat mukana monet maailmanluokan nostajat, ne joilla on kokemusta paidoista. Henry Thomasson, Roger Ryan, Daniel Dinajero, Joe Mazza …

Kangas on todella vahva ja erilainen kuin mikään muu kangas markkinoilla. Uusi linja käsittää kolme tuotetta:

  • penkkipaidan
  • maastanostotrikoon
  • kyykkytrikoon

Jokainen tuote on uudelleen muokattu vastaavista NXG Super + tuotteesta kaavoittamalla uudestaan. Ero tuleekin pääosin kankaasta. Hyvän kuvan erosta antaa esimerkiksi Henri Thomassonin vuoden takaiset kisatulokset. Penkkipunnerruksessa 342,5 Super Katana low cutilla ja 365 Evil Twin`llä. Jalkakyykyssä 455 Super Centurionilla ja 500 Evil Twin`llä.

Kyseinen linja ei ole IPF hyväksytty. Tarkoituksena on luoda uusi 1-kankainen linja muihin kuin IPF-kisoihin ja se onkin hyväksytty kaikissa muissa liitoissa.