Oletko kyllästynyt rasvaiseen supermarkettien jauhelihaan ? Tässä erinomainen vaihtoehto vähärasvaisen ruokavalion ystäville:

Fitness Boxi

6kg alle 5% rasvaa sisältävää, naudan jauhelihaa
2kg naudan paistikuutiota
2kg naudan ulkofilettä

Lihatrion omat rotunautatilat sijaitsevat kaikki Keski-Suomessa. Eläimet ruokitaan pääosin nautojen luonnollisella ravinnolla eli ruoholla, joka myös kasvatetaan tiloilla. Lisänä voidaan käyttää tiloilla kasvatettua rehuviljaa. Näin ollen voimme taata että eläimemme ovat GMO-vapaita.

Luonnollisella ravinnollaan elävällä ja suurimman osan elämästään vapaana laitumilla naudalla on enemmän terveellisiä omega-3 rasvahappoja suhteessa omega-6 rasvahappoihin kuin tehotuotetulla rehulla kasvatetuilla lajitovereillaan. Voidaan puhua ns. niittylihasta. Lihan rasvapitoisuus on aina alle 5% ja joissakin erissä on laboratoriomittauksissa todettu jopa alle 2% rasvapitoisuuksia.

Saat tuotteet tuoreena kotiovelle saakka. Kolmen tilallisen oma lihatalo toimittaa 10-25kg tilauksia ympäri Suomea, Itellan termokuljetuksena Oulusta Helsinkiin 25 euroa per paketti. Tällä kuljetuksella taataan katkeamaton kylmäketju missä liha ei seiso terminaaleissa.
 
Hinta 175 euroa sisältäen kuljetuksen
LihaTrio Facebookissa