SportKraft Vastuskumit – Verkkokaupastamme!

Edelläkävijöitä tarvitaan aina. Siksi paransimme astuskumilinjaamme. Sakke toi vastuskumit Suomeen jo -98 jolloin niitä lähinnä ihmeteltiin ja monet pitivät ideaa hulluna. Joukossa on paljon niitä jotka nykyisin kauppaavat vastuskumeja itsekin. Oleellisin ero on siinä miten niitä käytetään, teemme niillä edelleen juttuja joihin muut eivät kykene. Mitä, sen näet kumien mukana tulevasta ilmaisesta manuaalista.


Suurin osa markkinoilla olevista vetokumeista on tehty paistamalla, koko paksuus on samaa massaa. Tästä seuraa se että kumit katkeavat helposti ja ne ovat usein eri mittaisia. Tästä aiheutuu merkittävä turvallisuus riski. SportKraft vastuskumit ovat samaa korkeaa laatua kuin edeltäjänsä Voimaharjoittelu.fi linja, vain tuotemerkki on muuttunut. Nämäkin on tehty entistäkin ohuemmista kerroksista laminoimalla jolloin pienet nirhaumat eivät muodostu turvallisuusriskiksi eivätkä edes vaikuta vastukseen oleellisesti.

SportKraft vastuskumeissa on laminaattikerroksia 20% enemmän kuin muissa vastaavalla tavalla valmistetuissa. Nämä kumit kestävät ja takaamme linjamme, vastuskumeilla on vuoden takuu. Samoin vastus pysyy tasaisena. Vastuskumejamme on testattu monella tapaa, verrattu käytännössä ja testattu useissa yliopistomittauksissa eri maissa.

Saat lisätietoja vastuskumeista ja niiden käytöstä ensi viikolla ilmestyvästä artikkelisarjasta.