Haluatko lisää voimaa, räjähtävyyttä ja nopeutta? Riippumatta lajistasi ja tavoitteestasi, voiman eri ominaisuuksien kehittäminen tuo taatusti potkua tekemiseesi. Valmennus sopiikin yhtä hyvin kuntoilijalle, joukkuelajin harrastajalle, voimailijalle tai kestävyysurheilijalle.
Uusitussa Stronger valmennuksessa panostetaan entistä enemmän nopeus ja räjähtävyys treeniin kuin aiemmin unohtamatta kuitenkaan isoja voimaliikkeitä. Harjoittelussa on tarkasti huomioitu tempauksen ja rinnalle vedon avustavat ja tukevat liikkeet, joiden avulla saat parannettua liikkuvuutta, voimaa ja koordinaatiota sekä pitkäjänteisyyttä. Mukana on myös ”pro” sali ohjelma jossa harjoitellaan viidesti viikossa!
 

Stronger valmennuksessa

keskitytään siihen, kuinka sinusta tulee vahva ja näyttävän näköinen ja ennen kaikkea kuinka myös pysyt vahvana pitkällä aikavälillä. Lisäksi saat räjähtävyyttä ja nopeutta ja sen jälkeen sinulla onkin sellainen paketti, ettei sitä voi kuin ihailla.
Moni voi saavuttaa jossain voimaa mittaava suorituksessa muutaman kuukauden jälkeen oman ennätyksen ja voimatasot kasvavat. Tämän jälkeen voimatasot myös tippuvat, mikäli treeniä ei tehdä oikein. Voiman hankinnassa sama ohjelma ei toimi kahta kertaa peräkkäin.

Treenaat jakson aikana räjähtävyyttä, kiihtyvyyttä, nopeusvoimaa ja maksimivoimaa. Harjoittelemme niin suurilla painoilla kuin pystymme, niin pitkään kuin jaksamme ja niin nopeasti kuin kykenemme! Koordinaatiosi paranee, aineenvaihdunta tehostuu ja myytit hitaasta ja helposti väsyvästä urheilijasta heitetään roskakoriin.
Valmennus kestää 12 viikkoa ja se jaksottuu kolmeen 4 viikon periodiin. Periodit etenevät räjähtävyyden ja nopeuden kautta maksimivoimaan. 12 viikon jälkeen olet taatusti räjähtävän nopea ja äärimmäisen vahva sekä myös kropaltasi näyttävä.
Valmennus sopii sekä miehille että naisille. Saat harjoitusohjelmien ohella käyttöösi tarkat ruokavaliot kolmessa painoluokassa naisille ja miehille. Kommunikointi hoituu kätevästi oman foorumin ja Facebook ryhmän avulla ja toiminta tiivistyy yhteistapaamisiin.
Stronger valmennuksen vetää Mikko Korpeinen avustajineen. Mikolla on monipuolinen liikunta-alan koulutus. Hän valmistui kuntosaliohjaajaksi ja Personal Traineriksi jo vuonna 2008, lisäksi hän on suorittanut jatko-opiskeluja mm. Certified Mindcoach Trainer 2016 ja motivaatiovalmentaja 2017.
Mikon valmennuksessa on ollut mm. kovan tason jääkiekkoilijoita, yleisurheilijoita sekä voimailijoita. Henkilökohtaisina saavutuksina Mikolla on lukuisia Euroopan ja Maailmanmestaruuksia (GPC,WABDL) voimanoston ja maastavedon kilpailuissa.