VOIMAHARJOITTELU.FI ja HEAVYEVENTS.FI YHTEISTYÖHÖN
 
Kaksi suomalaisen voimailun uranuurtajaa ovat sopineet yhteistyöstä, jonka yhteisenä tavoineena  on suomalaisen voimailun, erityisesti vahvin mies/nainen lajien sekä toiminnallisen voimailun kehittäminen yli laji- ja liittorajojen.
 
Voimaharjoittelu.fi välineet on testattu jo useissa kansainvälisissa kisoissa. Nyt ne saavat lisää näyttävää kestävyystestiä Heavy Eventsin järjestämissä tapahtumissa ja Voimaharjoittelu puolestaan saa tuotekehitykseensä avukseen Heavy Eventsin yli 20-vuotisen, monipuolisen kokemuksen vahvin lajeista muun yhteistyön lisäksi. Linjaa kehitetään yhteistyöllä vielä enemmän kaikille sopivaksi, kuntoilijasta aina raskaan sarjan huippuihin.

Ensimmäinen askel on kisakaluston tekeminen ja kehittäminen. Kalustoa on käytössä ensi viikonlopun United Strongman MM-kisassa. Kisan kalusto myydään kisan jälkeen, kisaajat saavat alekoodinsa Jyrkiltä.

”Olen erittäin iloinen tästä yhteistyöstä, koska voimiemme yhdistämisestä on hyötyä koko voimailu-genrelle ja kun aiemman pienimuotoisen kilpailuasetelman sijaan katsomme yhteisesti eteenpäin, niin molemmat osapuolet voivat keskittyä tärkeimpiin tehväviinsä, sanoo Heavyevents.fi vetäjä Jyrki Rantanen”.

” Tavoitteemme on ollut ja tulee aina olemaan suomalaisen voimailun eteenpäin vieminen ja tämä yhteistyö on taas askel eteenpäin.” – Sakari Selkäinaho