Tomi Lotta kuudes

Team Voimaharjoittelun Juha-Matti Järvi ja Tomi Lotta jyräsivät voimamiesten eliittisarjan, Champions Liigan avauksessa. Dynaaminen duo oli suomalaisista omaa luokkaansa, Tomi oli lopputuloksissa kuudes ja Juha-Matti kahdeksas. Tässä Tomin mietteitä kisan jälkeen:

Joo nyt on Iceman kisat käyty ja loppu sijoitus oli kuudes. Tänä vuonna kisaan valmistautuminen sujui kaikin puolin paremmin kuin yhteenkään kisaan viime vuonna. Olen saanut olla terveenä ja treenit on mennyt hyvin. Viime vuodesta poiketen on keskitytty enemmän heikkouksiin ja vahvat lajit on jääneet melkeimpä treeneittä. Tämä mielestäni on nostanut tasoa viimevuodesta hieman.

Eniten töitä on tehtävä talon kehikon kannossa ja merimies kävelyssä. Noista lajeista sijoitukseni oli toiseksi viimeinen ja kolmanneksi viimeinen. Conan pyörästä ja etupidosta tuli laji voitot. Yhdistelmä rekan vedossa tulin toiseksi. Yhdistelmä rekan veto oli ehkä koko voimamies urani kovin laji mitä olen koskaan tehnyt. Ensin kannettiin 310kg farmi kehikkoa 10metriä jonka jälkeen lastattiin kaksi 110kg säkkiä ja sitten  rekan veto seisten 20metriä ja koko suoritus kesti 1.34min. Haasteen tähän lajiin teki rekan veto koska kisataan ulkona lumella alusta on aina epätasainen monet kilpailijat jäikin melkein samaan kohtaan rekan kanssa. Savicas ja minä olimme ainoat jotka sai lajin maaliin.

Lastaus meni ihan hyvin olin kolmas. Monelle kilpailijalle teetti vaikeuksi viimeinen lastattavana ollut jäinen kuutio, mikä oli todella liukas. Viikinki punerruksessa oli kahvoilla painoa 165kg ja sillä sain 6 toistoa. Kiitokset kisajärjetäjille ja sponsoreille kaikki oli taas viimeisen päälle hienosti hoidettu. Ja kiitokset kaikille kilpailijoille niin suomalaisille ja ulkomaisille. On aina hienoa kun saa kisata maailman kovimpien miesten kanssa ja näkee miten ne lajit tehdään on homma oikein osataan.

T: Tomi Lotta, Team Voimaharjoittelu