Syksyn kisatreeni terveiset Harri Peltomaalta.

Team VH.fi jyrää tasaiseen tahtiin. Tässä yksi mainio miehemme maalla, merellä ja ilmassa on matkalla kohti uusia seikkailuja. Harri valmistautuu parasta aikaa voimamiesten 105-kiloisten MM-kisaan Norjaan. Kisan järjestää Svend Karlsen, itsekin lajin kaikkein arvokkaimman tittelin voittanut viikinki. Seuraavassa Harrin mietteitä kisan alla:

” Tätä kirjoittaessa Norjan MM-kisaan on aikaa 20 päivää, joten kaikkein kovimmat jumpat on tehty tällä viikolla. Kroppa tuntuu nyt erittäin hyvältä ja ennätyskuntoa pukkaa esiin, esim viisi vuotta vanha tukkiennätys rikkoontui ja uusi luku on 150kg. Merimiehessä on treeneissä noustu 400 kiloon saakka ja näpeissä on kannettu lähes 170kg salkkuja.”

Kevyemmän sarjan voimamiesurheilu on myös painoluokka urheilua mutta Peltomaa ei parista ylimääräisestä kilosta ota paineita.
” Paino on pysynyt hyvin kurissa ja aamuisin vaaka näyttää 105kg lukemia, olo on hyvin luottavainen kisaa kohtaan ja odotan sitä todella paljon, virallisia sijoitus tavoitteita en viitsi huudella, mutta jos kaikki menee nappiin niin odotan hyvää sijoitusta.
Alunperin olin vähän skeptinen, että mitenköhän polveni kestää tämän treenijakson, mutta mitään ongelmia ei ole ilmaantunut. Rehellisyyden nimissä voin sanoa, että mies on 100% terve ja parhaimmassa kunnossa koskaan. ”

Nyt herkistellään ja annetaan voiman lisääntyä…  Hyvää treenejä kaikille tiimiläisille, toivottakaa onnea allekirjoittaneelle ja Topi Frifeldtille Norjaan. Kaikki laitetaan peliin !