Hercules ote & Jättiläisen sormi

Uusi monipuolinen väline vahvin mies ja nainen treeniin, crossfit harjoituksiin sekä kaikkeen toiminnalliseen treeniin mihin tahansa urheilulajiin. Sopii kaikille aloittelijoista huippuihin.  Laite on jokaisen suoritettava koska se ladataan levypainoilla. Peruskuorma on kevyt, kumpikin pää painaa vain 80 kiloa.

Jättiläisen sormi. Yhteen laitteeseen mahtuu samaan aikaan kaksi harjoittelijaa. Samoin kisassa yksi kisa teline riittää parikisaan. Pilarit nousevat hieman yli pystyasennon ja jäävät paikalleen.
Laite tarjoaa monia mahdollisuuksia. Levypainokuormituksen ansiosta laitteella voidaan kisasta kuka nostaa kuorman useimmin, nopeimmin ja kuka suorittaa suurimmalla mahdollisella kuormalla.
Hercules ote. Tunnetun ja näyttävän voimamieslajin ohella laitteessa voi harjoittaa puristusvoimaa säädettävällä kuormalla. Pidä niin kauan kuin jaksat tai kokeile lyhyempää aikaa mahdollisimman suurella kuormalla.

Pilarit ovat sijoitettu tukevalle alustalle jota saa lisäksi vakautettua levypainoilla joille on omat tapit joka kulmassa. Laitteen tilantarve käytössä on 8x1m ja se vaatii huonekorkeutta vähintään 300cm.