Maaliskuussa 2012 saimme Team Voimaharjoittelu.fi osalta alla olevan ilmoituksen. Yksi ura oli katkolla loukkaantumisten vuoksi. Kiitimme Paavoa yhteistyöstä ja toivotimme kaikkien tiimiläisten puolesta kaikkea hyvää ja pikaista toipumista.

Nyt taas on edessä asia sillä tällä kertaa Paavo lopetti kilpailemisen 105kg sarjassa. Suunta on sarjaa alemmas 90 kilon painoluokkaan ja tähtämessä alan kovin ja tasokkain koitos, joulukuussa Raleigh´ssa Pohjois-Carolinassa pidettävä Official Strongman kilpailu. Huikea viikonloppu koostuu voimamiesten ja -naisten kilpailuista eri painoluokissa ja avoimen painoluokan masters ja Giants Live kilpailuun. 

Allaoleva ilmoitus tiesi vain muutaman vuoden taukoa ! Jo 2015 Paavo oli palannut ja kovempana kuin koskaan ennen. Kesällä 2016 hän valmistautui jo SCL:n 90/105kg MM-kisoihin 9.-10. syyskuuta Kokkolassa ja otti mitalin. Vuonna 2018 saaliina oli jo kolmas mitali MM-tasolta. Nyt saaliina on jo kaksi hopeaa ja yksi pronssi ja mikä hienointa, jahti kohti kirkkainta mitalia jatkuu. Tarinan opetus – pitäkää kiinni unelmistanne älkääkä antako koskaan periksi.

Miten tämä tehtiin, voidaan lukea kesällä ilmestyvästä treenimanuaalista. Kuinka tehokkaimmat metodit yhdistetään voimamiesten ja myös naisten treeniin, se käydään läpi teorian ja myös käytännön tasolla. 
 

Moikka Sakke!

Nyt on tilanne semmonen ettei tuo polvi oikein kestä raskaita harjotuksia eli mun on vetäytyvä toistaiseksi voimahommista. Ja siksi olisi varmaan ihan loogista jos en olis enää tiimissä kun oon nyt ihan tavallinen salillakävijä enkä varsinainen voimamies enää. Kiitos kuitenkin mahdollisuudesta ja ties ehkä tulevaisuudessa sais jotenkin itsensä kisakuntoon.

Hyvää kevään alkua!

-Paavo