Super Katana Low Cut

Nyt erä S/S mallin low cut paitoja ohittamattomaan 169,00 euron hintaan. Tätä paitaa alettiin kysellä heti kun tieto levisi. Tämä malli on tarkoitettu todella kokeneille nostajille joilla on taitoa, tietoa, kokemusta ja päätä nostaa tällä paidalla. Paidalla voi kuitenkin nostaa kuka tahansa jos pystyy nostamaan tavallisella Super Katanalla. Jättää vain kauluksen ylös eikä kierrä hihoja lainkaan.

Paita varastossa.
Saimme taas erän jossa selkäpaneeli on spandexia. Se venyy enemmän ja kaulusta voi vetää todella alas. Erityisesti A/S mallia on jo kysytty sn jälkeen IPF päätti taas sallia nostot vatsalta 2013 alusta.

Älä usko kaikkea.
Paidasta on liikkeellä huikeita huhuja. Monet jotka eivät ole paitaa edes nähneet höpöttävät 50 kilon hyödystä aikaisempiin paitoihin verrattuna. Me maahantuojana ihmettelemme moisia täysin älyvapaita ja harhaanjohtavia kannanottoja ja ainoastaan nauramme niille.
Hyöty voi olla 50 kiloa silloin kun penkistä nousee 300 kiloa kuluneella vuosikausia käytetyllä F6 paidalla. Silloin 350 kiloa uudella low cut mallilla on lähellä. Kun puhutaan 10-15 kilon lisäyksestä 200 kilon punnertajalle ollaan asialinjoilla. Tämäkin on huikea parannus pelkällä paidan vaihdolla mutta lopulta on aina karu totuus edessä. Sinun on tultava vahvemmaksi ja paremmaksi ja siihen on vain yksi keino, harjoittelu.

Hevosenkenkäkaulus.
Kyse on matalalla kauluksella varustetusta Super Katana paidasta. Kauluksen mallista johtuen se on mahdollista vetää aivan rintalihasten reunaan, jopa alemmas. Kun tämä yhdistetään spandex selkäpaneeliin saadaan paita joka vastaa mitä tähansa avoilla selkäpaneelilla olevaa paitaa mutta kuitenkin peittää selän.

Entistä vahvempi rintapaneeli.
Kaulus menee todella alas, aivan hihansuiden reunaan kiinni. Tämä vahvistaa entisestään vahvaa rintapaneelia.

Kaksinkertaisella vahvikkeella olevat hihansuut.
Tuplavahvat ompeleet ja kestävät vahvikkeet kestävät. Ei ihme että paidalla on markkinoiden kovin takuu.

Spandex selkäpaneeli.
Kaikissa Super Katana Low cut paidoissamme on spandex selkäpaneeli. Se tekee äärimmäisestä paidasta vieläkin kovemman.

Kaikista ihmettelyistä ja aikaisemmista rajoituksista huolimatta paidasta tuli IPF hyväksytty. Kyllä, 100% laillinen missä tahansa kisassa. IPF on muuttanut sääntöjä nykyisin hyväksyttyjen varusteiden osalta. Matalat kaulukset ja Super neck kaulukset ovat nykyisin hyväksyttyjä kaikissa niissä malleissa jotka ovat ennestään hyväksyttyjä paitoja.

Katso lisää videoita:

Henry Thomason- 783 lbs. 355 kg. @ 308 lbs. 140 kg.
Jim Phraner- 711 lbs. 322.5 kgs. @ btw 230 lbs. 120kg.
John Bogart- 810 lbs. 367.5 kg. @ btw 280 lbs. 127.5 kg.