Texas Belts nostovyöt

Nostovyövalikoimamme uudistui vuoden 2015 aikana merkittävästi. Uusi Texas Belts on aito amerikkalaisvalmisteinen tuote, nimensä mukaisesti Teksasissa valmistettu vyö. Kattamasta valikoimastamme huolimatta on jenkkivöitä tiedusteltu säännöllisesti ja olemmekin vastanneet kysyntään laajalla arsenaalilla. Nyt kaikkiin Texas Belts vöihin nahkan huoltoaine kaupan päälle !

Longhorn ja Brahma !

Saimme uuden erän Longhorn ja Brahma vöitä, koot on päivitetty kauppaan. Värit ovat päivittyneet myös. Nyt valikoimassa Texas Training belt, harjoitusvyö joka on valmistettu missäpä muualla kuin Texasissa. 

Vuosikymmenien perinne

Mistään uudesta asiasta ei ole kysymys vaan vuosikymmenien perinteestä. Texas Belts nostovyöt tunnettin aikaisemmin Safe USA nimellä. Safen luovuttua vöitä valmisti vähän aikaa heidän työntekijänsä. Josh Hofstedtin American Belt Company päätti kuitenkin lopettaa toimintansa ja lopulta Titan osti vöiden ja kenkien valmistuksen Scott Safelta. Samalla tuotteita parannettiin laadun osalta, osaa huomattavasti.

Pikalukko vai  1-solki ?

Vöitä on saatavana kahta mallia. Jo klassikoksi muodostuneeksi 1-solkisena versiona että yhä laajempaa suosiota saavuttanutta pikalukollisena.  

Brahma vai Longhorn ?

Kumpaakin vyötä tulee kahta mallia. Longhorn on 10mm paksu ja siksi hieman notkeampi. Tämä on valintasi jos haet taipuvampaa mallia joka kuitenkin säilyy tasalaatuisena vuodesta toiseen ja kestää. Brahma on maksimipaksuinen 13mm vyö ja jämäkämpi. Se vie myös hieman aikaa ”murtaa”, ennen kuin vyö muotoutuu käyttäjänsä vyötärölle.

Made in Texas, USA

Vyöt valmistetaan USA:ssa alusta loppuun, materiaaleja myöten. Vieraillessani Titanilla muutama vuosi takaperin oli asia vasta alussa, Titan oli juuri ostanut Safe USA:n kenkä- ja vyötuotannon itselleen. Tapasin vöiden valmistuksesta vastaavan Eliaksen tiimeineen ja keskustelimme erityisesti laatuun liittyvistä tekijöistä paljon. Miehen yli 20 vuoden kokemus mm. satuloiden valmistuksesta tuli hyvin esille. Vöiden teko on paljon helpompaa.

Ikuinen Takuu !

Kummassakin mallissa on ikuinen takuu, toisin kuin Titanin halvemmassa TORO sarjassa. Vyö kestää sen mitä nostajakin. Uutta ei tarvitse ostaa kuin silloin jos hukkaat vyösi tai lihot siitä ulos. Molemmat mallit ovat laillisia vöitä kaikissa voimanosto kilpailuissa, jokaisessa liitossa.

Värit vaihtelevat koon mukaan. Varastovärimme ovat musta, sininen ja punainen.

Koot vyötärön mukaan:

  • S: 65-85cm
  • M: 75-95cm
  • L: 85-105cm
  • XL: 95-115cm
  • 2XL: 105-125cm
  • 3XL: 120-150cm